Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

PSD: Iohannis folosește ”folclorul” lui Traian Băsescu

iohannis basescu

PSD și ACL nu au ajuns la un numitor comun pentru o confruntare între singurii oameni rămași în cursa prezidențială. Victor Pontapropune 4 întâlniri, la anumite televiziuni, Klaus Iohannis vrea doar una, cu unele condiții. PSD îi reproșează lui Iohannis faptul că a început să preia informații din „folclorul” lui Traian Băsescu și să folosească bășcălia ieftină.

”Klaus Iohannis a decis că faptele sale de care e atât de mândru nu-i aduc suficient de multe voturi, așa că a trecut la vorbe. Ajutat și de un prompter, real sau imaginar, într-o emisiune  regizată special pentru a-l pune în valoare, candidatul ACL a recurs la atacuri suburbane la adresa adversarului său, preluând informații din „folclorul” lui Traian Băsescu și folosind un limbaj catalogat în literatura de specialitate drept bășcălie ieftină.
În ciuda faptului că nu se afla sub tensiune și nu îl punea nimeni în dificultate, Klaus Iohannis a renunţat brusc la haina de om civilizat, de politician „altfel” și a catalogat drept cretinisme acuzații de genul „cineva vrea să rupă Ardealul sau să ducă la o învrăjbire a ardelenilor împotriva oltenilor”.
Dincolo de limbajul suburban, împrumutat de la Traian Băsescu,  candidatul ACL încearcă și o manipulare grosolană, victimizându-se că ar fi acuzat pe nedrept de intenții secesioniste în legătură cu Transilvania, ceea ce ar fi total neadevărat câtă vreme el n-ar fi spus așa ceva. În realitate, acuzațiile erau că, în loc să se delimiteze de o formațiune care militează programatic pentru autonomie pe criterii etnice și pentru eliminarea din Constituție a sintagmei „stat unitar”, Klaus Iohannis acceptă sprijinul declarat de liderii PPMT, ba mai mult, le și mulțumește public pentru asta.
Cu fiecare zi ce trece din această campanie electorală, Klaus Werner Iohannis își arată, încetul cu încetul, adevărata față. Din fericire pentru locuitorii Sibiului, care vor fi obligați să-l suporte încă un an și jumătate, campania se va termina peste o săptămână și, poate, dl primar nu va apuca să-și dea chiar toată arama pe față.”, se arată într-un comunicat remis redacției STIRIPESURSE.RO.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.