Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firma controlată de mama lui Cristi Borcea dorește să preia Panebo Gaz - Consiliul Concurenței analizează tranzacția

cristi borcea

Consiliul Concurenţei a anunţat luni că analizează tranzacţia prin Gaspeco L&D, companie specializată în distribuţia de gaz petrolier lichefiat (GPL), preia compania Panebo Gaz. Gaspeco L&D este controlată de Elena Borcea, mama lui Cristi Borcea, fost finanţator al echipei de fotbal Dinamo, potrivit news.ro

”În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune este o concentrare economică ce trebuie supusă controlului Consiliului Concurenţei. Consiliul Concurenţei va evalua această operaţiune în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege”, arată un comunicat emis luni de autoritatea de concurenţă.

Eventualele observaţii şi puncte de vedere pot fi transmise autorităţii de concurenţă în termen de 20 zile.

Gaspeco L&D face parte din grupul de societăţi controlat de Elena Borcea şi Corneliu Gâdoiu şi desfăşoară activităţi în domeniul GPL, având livrări atât pe teritoriul României, cât şi în afara acesteia, pe următoarele segmente de activitate: îmbuteliere şi distribuţie GPL în butelii; distribuţie GPL vrac; distribuţie GPL pentru utilizare drept carburant auto; comercializarea de GPL cu ridicata.

Panebo Gaz este deţinută în prezent de Constantin Rizescu, având ca principală achiziţionarea de materie primă (GPL pentru aragaz de la furnizori interni şi importatori), îmbutelierea GPL în recipienţi şi distribuirea către clienţi finali de pe teritoriul României prin reţeaua proprie şi prin distribuitori.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.