Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firme de construcţii sancţionate pentru nesemnalizarea corespunzătoare a lucrărilor efectuate pe drumuri

constructii

Mai multe firme de construcţii din Botoşani au fost amendate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) ca urmare a nesemnalizării corespunzătoare a lucrărilor efectuate pe drumuri sau ca urmare a faptului că au impus restricţii de circulaţie fără avizul Poliţiei Rutiere.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Botoşani, Delia Nenişcu, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier au organizat, miercuri şi joi, o acţiune pentru verificarea legalităţii lucrărilor la partea carosabilă, a drumului public şi pentru verificarea respectării de către societăţile care execută astfel de lucrări a obligaţiilor legale de semnalizare corespunzătoare.

"În urma desfăşurării activităţilor au fost verificate 33 de artere rutiere, fiind identificate 16 lucrări la partea carosabilă, iar la patru dintre acestea au fost constatate nereguli. În urma neregulilor constatate au fost aplicate şase sancţiuni contravenţionale, pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 în valoare de peste 9.000 de lei, dintre care trei pentru nesemnalizarea corespunzătoare a lucărilor la drumul public şi trei pentru instituirea de restricţii de circulaţie pe drumul public fără avizul Poliţiei Rutiere", a afirmat Nenişcu, citat de Agerpres.

Ea a adăugat că au fost transmise trei informări către administratorul drumului public pentru remedierea deficienţelor de semnalizare rutieră constatate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.