Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Firmele de casă ale grupării Mazăre-Constantinescu, luate în vizor

mazare constaintinescu

Radu Mazăre şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al municipiului Constanţa, însă primarul interimar, Decebal Făgădău, este acuzat că susţine propagarea situaţiei din perioadă predecesorului său şi sprijină firmele de casă ale "Grupării Mazăre-Constantinescu". Într-o scrisoare deschisă, Claudiu Palaz, presedinte PMP Constanta, solicită rezilierea contractelor firmelor ce deţin monopolul pe diverse domenii în Constanţa. care par abonate la banii publici.

"Opriti MONOPOLUL firmelor Gruparii Mazare-Constantinescu, din care si dumneavoastra faceti parte! Incercati sa fiti altfel decat gruparea din care faceti parte! Nu mai tolerati scurgerea de bani din bugetul Primariei! Verificati daca firmele care au contracte cu Primaria isi fac treaba, iar daca nu, reziliati-le contractele! Fac referire in acest sens la urmatoarele firme:

1. Grup Media Sud – care ofera servicii de maxi-taxi in Constanta, dar ale carei servicii sunt deplorabile. Intrebati-i pe constanteni daca sunt multumiti! Cum sunt batjocoriti de soferi! Cum sunt furati de acestia! Cum se face evaziune fiscala, prin faptul ca aceasta firma elibereaza mai multe abonamente cu acelasi numar de serie pe acestea.

2. Conpress Holding – firma de paza si de casa a gruparii Mazare-Constantinescu, din care faceti si dumneavoastra parte.

V-ati intrebat cum incasati taxa de liniste fara sa clipiti, iar pe strada constantenii sunt talhariti? Cum sunt smulse lantisoarele de la gatul femeilor? Cum sunt furati si agresati copiii in jurul scolilor? Cum sunt sparte vitrinele magazinelor care platesc aceste taxe?

3. Conpress Advertising – firma de publicitate a gruparii Mazare-Constantinescu, care a impanzit tot orasul de panouri publicitare si care va va ajuta in campania electorala. Ati intrebat soferii cat de tare incurca aceste panouri vizibilitatea? Cat de tare este incalcat dreptul la vedere al constantenilor cand se amplaseaza un astfel de panou in fata geamurilor acestora? Cate din aceste panouri au autorizatie? Cate sunt amplasate la negru? Cate amenzi ati dat, domnule interimar, amaratilor care vor sa-si puna o firma, dar care nu au aprobare de la firma de casa a gruparii? De ce ati creat monopol pe publicitate in favoarea firmelor gruparii Mazare-Constantinescu, domnule interimar? Cat timp veti mai da bani din Primarie trustului media Neptun-Telegraf pentru publicitate?

4. Polaris M. Holding – firma care se ocupa de curatenia orasului. Curatenia orasului, domnule interimar!!! Si nu este un domeniu cu care sa va mandriti! Orasul arata dezastruos! Plin de gunoaie! Aveti curajul sa va duceti intre constanteni si sa deschideti subiectul legat de curatenia orasului? Nu cred! Ati avea soarta politicienilor ucrainieni, care au fost aruncati in tomberonul de gunoi!

Cum arata fantanile arteziene din Constanta? Cum sunt pline de gunoaie aceste locatii care ar trebui sa fie niste oaze racoroase?

5. Pomacost - firma care se ocupa de “multimea spatiilor verzi” din Constanta! (Va dati seama ca am glumit cand am afirmat „multimea” spatiilor verzi). Suntem orasul cu cel mai mic numar mp de spatiu verde pe cap de locuitor! Stiti lucrul acesta? Sunt statistici care va pot ajuta sa va documentati. Dar dumneavoastra ce faceti? Dati autorizatii pe aceste spatii verzi care dispar treptat! Ati fost in Parcul Tabacariei? Dar in cel de la Gara? Dar la Poarta 6? In afara de locurile pentru pensionari, pe care sunteti OBLIGAT SA LE REALIZATI, nu faceti o concesie acestora, ati facut ceva si pentru ceilalti constanteni? Ati vazut cum isi feresc mamicile copiii sa nu fie muscati de capuse sau serpi in parcuri? Ati vazut cum sunt buruienile sub bancile din parcuri? Ati vazut ca nu mai avem spatii verzi, ci spatii uscate? Avem iarba uscata, nu gazon, domnule interimar! Ati avea curajul sa va duceti cu familia in parc, sa stati pe patura, pe iarba? Nu prea cred, domnule interimar si apropiat al gruparii Mazare-Constantinescu! Pentru ca v-ati umple de praf si ati fi muscat de plosnite!

Singurul dumneavoastra obiectiv, in calitate de interimar la Primarie si om al lui Mazare, este sa platiti facturile acestor firme, fara sa verificati daca ele isi fac treaba in favoarea constantenilor! Oare aceste firme PRIMESC BANI pentru munca pe care NU O FAC? Oare aceste firme trebuie sa intoarca o parte din banii primiti catre membrii gruparii?

Opriti Hemoragia banilor nostri, ai constantenilor catre firmele gruparii Mazare-Constantinescu, din care faceti si dumneavoastra parte!", scrie Claudiu Palaz în scrisoarea deschisă adresată primarului interimar al Constanţei.

Preşedintele PMP îi mai cere edilului să depăşească "nivelul de secretară", şi să fie bărbat. Sunt dispus sa va dau solutii pentru rezolvarea acestor probleme. Nu pentru ca v-as sustine, ci pentru ca sunteti o catastrofa in administratie. O fac pentru constantenii mei!", mai scrie Palaz.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.