Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiscul îi ia o parte din avere lui Gigi Becali: Din cauza asta am făcut pușcărie

ponta becali

Gigi Becali pierde o parte din avere! Fiscul îi ia 1,7 milioane de euro, cei sechestrați inițial în Dosarul Valiza. ”O hotărâre judecătorească a Înaltei Curţi a stabilit că este corupţie. Banii din corupţie se confiscă şi se consideră ca fiind prejudiciu. Au fost atunci puşi într-un cont asigurator la BCR, iar acum, când s-a făcut executarea, deci după ce a rămas definitivă şi irevocabilă, s-au transferat banii din contul asigurator într-un cont public, al statului român, la ANAFPentru orice om din lume sunt bani mulţi. I-am câştigat aici, nici nu am dat cu sapa prea mult pentru ei. Mi-a dat Dumenzeu noroc şi am câştigat banii mai uşor. Nu îmi pare rău de bani, îmi pare rău că am facut 4 luni de puşcărie în plus. 4 luni din viaţa mea i-am petrecut în puşcărie, departe de familia mea. O să încerc să ajung la Laura Codruța Kovesi ca să vadă ce se întâmplă în închisori, unde oamenii nu primesc zilele libere care sunt specificate în lege. Dacă vrea să facă doamna Kovesi acest lucru pentru sufletul ei.”, a spus Becali la România TV.

În iunie 2013, instanta suprema a dispus si confiscarea sumei de 1.700.000 de euro de la George Becali si Teia Sponte, fost vice presedinte in Consiliul de Administratie al Clubului Steaua Bucuresti, acestia fiind invinuiti de "dare de mita" si "fals in inscrisuri". Cei 1,7 milioane euro pe care patronul Stelei a vrut să-i dea mită celor de la Universitatea Cluj au fost viraţi în 23 ianuarie 2015 în contul Trezoreriei Ilfov, după un an şi opt luni de la pronunţarea deciziei definitive.

George Becali a fost eliberat conditionat din inchisoare in aprilie 2015, dupa ce a executat o treime din pedepasa de trei ani si sase luni de inchisoare, rezultata prin contopirea pedepselor primite in dosarul "Valiza", in cel privind sechestrarea de persoane si in cel al schimbului de terenuri cu MApN.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.