Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiscul mușcă din averea lui R.Negoiţă

negoita-jurnalistii.ro

Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Ilfov scoate la licitaţie 60 de apartamente ale lui Robert Negoiţă, primarului Sectorului 3 şi preşedintele PSD Bucureşti, dar şi peste 1.000 de locuri de parcare şi 12 spaţii situate în subsol, toate din ansamblul rezidenţial Confort City din localitatea Popeşti-Leordeni, potrivit adevarul.ro.

Licitaţia va avea loc joi, 15 octombrie (ora 10.00), la sediul Direcţiei Finanţelor Sector 3, strada Lucreţiu Pătrăşcanu, numărul 10, preţul de pornire fiind pentru toate imobilele înscrise pe listă redus cu 50%. Anunţul licitaţiei a fost postat pe portalul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF) vineri, 2 octombrie.

De exemplu, un apartament cu două camere, cu o suprafaţă utilă de 64,04 metri pătraţi, este scos la licitaţie la un preţ de pornire fără TVA de 90.650 de lei (20.500 de euro), iar unul cu trei camere, cu o suprafaţă utilă de 86,33 metri pătraţi – de 116.950 de lei (26.500 de euro).

ANAF a scos la licitaţie bunurile lui Robert Negoiţă pentru a recupera o datorie de aproape 28 de milioane de euro. Fiscul a pus sechestru pe averea primarului Sectorului 3 în 2009, inclusiv pe ansamblul rezidenţial Confort Citu, situat în localitatea Popeşti-Leordeni.

Robert Negoita are datorii de 52 de milioane de euro la ANAF.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.