Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Fiţă' aproape să devină tragedie: Ce au păţit turiştii care au mers cu elicopterul la un club din Mamaia (VIDEO)

elicopter mamaia

Imagini video cu câţiva tineri care sunt aduşi cu elicopterul la un club din staţiunea Mamaia au devenit virale pe internet, filmarea postată pe Facebook strângând, în mai puţin de 24 de ore, peste 230.000 de vizualizări şi fiind distribuită de sute de ori, potrivit news.ro.

Elicopterul a zburat foarte aproape de sol, iar trecătorii au fost în pericol din cauza panourilor de publicitate luate de curent. În imagini se vede cum pilotul aparatului de zbor aproape ratează aterizarea, iar când în final reuşeşte să aterizeze, un bărbat deschide uşa pentru a ieşi pasagerii, dar elicopterul se ridică de la sol pentru câteva secunde, revenind ulterior şi aproape rănindu-l pe bărbat.

Vezi şi: E o minune că mai trăieşte: Ce mănâncă zilnic preşedintele SUA, Donald Trump

Clipul video cu elicopterul care aterizează în parcarea unui club din Mamaia a fost postat sâmbătă pe Facebook, în mai puţin de 24 de ore strângând sute de like-uri, de share-uri şi peste 230.000 de vizualizări.

În imagini, postate de o tânără, se vede cum elicopterul aterizează în faţa clubului, iar un bărbat merge la aparatul de zbor şi deschide uşa. După câteva secunde, elicopterul se ridică din nou, moment în care bărbatul respectiv se dă câţiva paşi înapoi. În final, cei aflaţi în aparatul de zbor reuşesc să coboare  şi să meargă la club.

Duminică, au apărut noi imagini cu elicopterul, dinaintea aterizării. Astfel, camera de filmare aflată pe un autoturism parcat în zonă surprinde momentul în care aparatul de zbor soseşte în zona cluburilor din staţiunea Mamaia şi încearcă să aterizeze în parcare.

În imagini, publicate de Ziua de Constanta, se vede cum elicopterul zboară foarte aproape de sol, iar mai multe panouri sunt luate de vânt şi unul din ele este în pericol să-l lovească pe un taximetrist aflat lângă maşina sa, acesta reuşind să se ferească la timp. De asemenea, mai mulţi oameni aflaţi în zonă se îndepărtează de locul respectiv din cauza prafului ridicat de elicele elicopterului.

Vezi şi: Dependenţa de Facebook, extrem de periculoasă: Ce anunţă specialiştii .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.