Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiul lui Liviu Dragnea și-a cumpărat două mașini de lux în mai puțin de două săptămâni, deși a pierdut un milion de euro în afaceri - FOTO

profit.ro
valentin stefan dragnea fiu

Deși Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare, fiului fostului lider PSD îi merge bine, scrie realitatea.net.

Ștefan Valentin Dragnea, fiul lui Liviu Dragnea, și-a cumpărat un Mercedes și un Porsche, fiecare mașină de lux costând aproape 100.000 de euro.

De asemenea, Dragnea Jr. finanțează cu sute de mii de euro echipa de fotbal Turris Turnu Măgurele. Cu toate acestea, fiul fostului lider PSD a pierdut peste un milion de euro în afaceri.

Compania Nutrelo Grup, deținută de Ștefan Valentin Dragnea, a cumpărat pe data de 2 aprilie un autoturism Porsche Cayman în leasing, relatează Newsweek.

Noua mașină a lui Valentin Dragnea este Porsche 718 Cayman S, considerată un model sport desăvârșit. Dotată cu un motor pe benzină turbo în patru cilindri, de 2,5 litri, bolidul dezvoltă 349 de cai putere.

Citește și: Caz ȘOCANT la Bistrița: o tânără de 24 de ani s-a stropit cu benzină și și-a dat foc

Prin urmare, cu opționale, prețul Porsche-ului 718 Cayman S a putut ajunge ușor spre 100.000 de euro

Dacă pentru a-și potoli pofta de adrenalină Dragnea Jr. a găsit loc în garaj pentru un Porsche 718 Cayman S, pentru a nu strâmba roțile mașinii sport în gropile întâlnite pe drumurile efectuate zi de zi a ales un SUV Mercedes GLE 350 d 4MATIC de culoare „Obsidian Black".

Prețul pornește de la 69.377 de euro, TVA inclusă, dar, având în vedere dotările, Mercedes-ul GLE 350 d 4MATIC al lui Dragnea Jr poate depăși ușor 90.000 de euro.

Masini de lux în curtea lui Dragnea JRMercedes de lux

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.