Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiul lui Trump îi SPULBERĂ pe democrați, după ce armele americane au ajuns la talibani: 'Fiecare american a contribuit cu 265 dolari la cauza lor teroristă'

getty
Donald Trump jr.

Americanii lasă în urma lor în Afganistan numeroase arme de ultimă generație, armament la care a contribuit, prin taxe, fiecare american. Fiul fostului președinte american Donald Trump Jr. se arată revoltat de acest lucru și comentează într-o cheie ironică toată situația.

„Pentru perspectivă:  echipamente militare în valoare de 85 miliarde dolari au fost lăsate în mâinile teroriștilor talibani. Aceasta înseamnă că fiecare american - bărbat, femeie, copil, a contribuit cu aproximativ 265 dolari la cauza lor teroristă, pe baza faptului că în SUA sunt aproximativ 320 de milioane de oameni. Bravo, democrații!", a scris Trump Jr. pe Twitter, însoțind mesajul cu un tabel al Biroului de Audit al SUA, care indică numărul de arme și echipamente specifice.

SUA intenționează să finalizeze retragerea trupelor sale din Afganistan până pe 31 august.

Vezi și: Cozmin Gușă, ipoteză incendiară despre plecarea americanilor din Afganistan: 'Încă un episod din resetarea mondială inițiată prin pandemia indusă' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.