Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiul lui Virgil Măgureanu, DEZVĂLUIRI EXPLOZIVE: Ce s-ar ASCUNDE în spatele denunțurilor de la DNA

Alina Petre  Florin Ghiulbenghian

Marian Măgureanu, fiul fostului şef SRI, Virgil Măgureanu, rupe tăcerea în scandalul denunţurilor. Acesta spune că Florin Ghiulbenghian se răzbună pe el, după ce familia sa nu a acceptat să facă afaceri cu el, informează România TV. Mai mult, Ghiulbenghian ar fi profitat de relaţia tensionată dintre Alina Petre şi Măgureanu Junior şi ar fi cooptat-o pe blondă în acest circ al denunţurilor.

O afacere eşuată cu familia Măgureanu l-ar fi făcut pe Florin Ghiulbenghian să înceapă sarabanda denunţurilor la DNA, alături de Alina Petre. Este ipoteza lui Marian Măgureanu.

Citește și: O vedetă de muzică ușoară, filmată făcând videochat / VIDEO 18+

"Florin Ghiulbenghian a tot încercat, în nenumărate rânduri, să pună la cale tot felul de afaceri cu familia mea. Începând cu comerț cu armament, până la fabrica de procesare fructe a familiei din orașul Cehu Silvaniei, unde își dorea foarte mult să ajungă director general. Intuindu-i personalitatea instabilă de tip baron Munchausen (vorba unui prieten: după ce vindea Ambasada Chinei și focoase nucleare, venea la cafenea și avea gaură în talpa de la pantofi) tatăl meu a decis să-l îndepărteze. Pe fondul frustrărilor personale și a sentimentelor de ratare care îl bântuiau foarte des, domnul Ghiulbenghian a plecat din birou amenințand de față cu mai multe persoane: "Am să vă distrug" ", a mărturisit fiul fostului şef SRI.

Marian Măgureanu spune că Florin Ghiulbenghian a profitat de răceala dintre el şi fosta soţie Alina şi a cooptat-o pe aceasta într-un spectacol al denunţurilor delirante.

Citește și: O profesoară a șocat când s-a dezbrăcat pe net: Ce a decis conducerea școlii / FOTO HOT

"Pe acest fond a căutat-o pe Alina Petre (fostă Măgureanu), cu care știa ca sunt într-o relație tensionată, în plin divorț, și dovedindu-și caracterul lipsă, au ticluit împreună acest circ de cea mai joasă factură, invocand situații și minciuni dintre cele mai halucinante și care frizează patologicul. Foarte mulți oameni care știu adevărul îmi sugerează să cer examinarea psihică a celor doi, pentru că numai două minți bolnave pot minți cu atâta nonșalanță, uneori contrazicându-se pe ei înşiși de la o emisiune la alta. Sau poate, citandu-l pe domnul Ghiulbenghian, care în momentul când i s-a prezentat o listă avându-l în frunte pe Virgil Măgureanu, el printre administratori, şi vreo 29 de generali din structurile secrete românești, a spus că: "a făcut-o ca să facă misto". Poate vom afla, peste ceva timp, că tot circul care ține Romania în priză de către doi nimeni a fost "la mişto" ", a mai spus Marian Măgureanu pentru România TV.

Citește și: Imaginile care au scandalizat: O polițistă a pus poze cu ea goală pe Facebook

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.