Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiul unei judecătoare a accidentat mortal o femeie - Era beat și a fugit de la locul accidentului

Twitter
politie crima

Fiul judecătoarei Elena Dafinescu de la Judecătoria Novaci a accidentat mortal o femeie, miercuri seara în orașul Novaci. După accident, șoferul a părăsit locul faptei, însă s-a prezentat a doua zi la poliție, când încă mai avea o concentrație mare de alcool în aerul expirat. Tânărul nu este la prima faptă penală, anul trecut viind reținut pentru viol.

La data de 19 august a.c., polițiști din cadrul Poliția Orașului Novaci au fost sesizați prin apelul 112, cu privire la faptul că pe raza orașului Novaci a avut loc un eveniment rutier soldat cu o victimă, autorul părăsind locul faptei, informează gorjonline.ro.

După aproape 12 ore de la producerea accidentului, șoferul încă mai prezenta urme de alcool. Tânărul a fost testat cu aparatul etilotest rezultând o concentrație de 0.05 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând a fi recoltate probe biologice”, potrivit IPJ Gorj.

La fața locului s-a deplasat o echipă operativă de cercetare, constatându-se faptul că în urma evenimentului rutier a rezultând rănirea unei femei, de 52 de ani, din orașul Novaci, aceasta fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, ulterior medicii constatând decesul acesteia.

În continuare activităților desfășurate a fost identificat autoturismul implicat în producerea evenimentului rutier, cât și persoana bănuită că l-ar fi condus, respectiv un tânăr, de 25 de ani, din orașul Novaci, polițiștii continuând cercetările în vederea depistării autoturismului și a conducătorului auto.

În cursul acestei dimineți, tânărul s-a prezentat la Poliția Orașului Novaci, în prezent fiind în custodia organelor de poliție, urmând a fi dispuse măsurile legale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului faptei, transmite IPJ Gorj.

Din primele informații, autorul accidentului ar fi Mihai Dafinescu, fiul judecătoarei Elena Dafinescu de la Judecătoria Novaci, reținut, la finele anului trecut, pentru viol.

Potrivit unor surse, femeia accidentată mortal era cofetar la cofetăria fratelui său din Novaci și, aseară, în jurul orelor 22,00, se deplasa pe marginea străzii, împreună cu fiul său, în vârstă de 16 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.