Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Fiul unui celebru manelist, prins drogat la volan, după ce a sărit cu BMW-ul în şanţ: Ce au găsit polițiștii / VIDEO-FOTO

facebook.com
nicu guta

Fiul unui celebru manelist, prins drogat la volan, după ce a sărit cu BMW-ul în şanţ: Ce au găsit polițiștii

Nicu Guţă, fiul lui Nicolae Guţă, a fost prins drogat la volan, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în Petroşani, potrivit unor surse Antena 3 CNN.

Poliţiştii care patrulau sâmbătă noapte pe strada Livezeni, din Petroșani, au văzut o maşină care ieşise de pe şosea, iar şoferul, de 31 de ani, era agitat și vorbea incorect, se arată în comunicatul Poliţiei.

Testele făcute au arătat că bărbatul nu consumase alcool, dar a ieşit pozitiv la droguri.

"La data de 02 septembrie 2023, în jurul orei 23:10, polițiștii care se aflau în misiune de patrulare pe strada Livezeni, din Petroșani, au observat un autoturism care era ieșit în afara părții carosabile, iar la volanul mașinii a fost depistat un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Municipiul Petroșani, care era agitat și incorect în vorbire.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, însă, ca urmare a testării cu aparatul Drug-Test, a ieșit pozitiv la substanță psihotropă, motiv pentru care i-au fost recoltate probe biologice, în vederea determinării prezenței, în organism, a substanțelor psihotrope.

Cu ocazia controlului, în autoturism a fost găsită o țigară confecționată artizanal și trei muguri de plante, care au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală și au suspendat dreptul bărbatului de a conduce autovehicule (a fost eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație)", se arată în comunicatul Poliţiei Hunedoara.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.