Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Flagrant în București: Polițiștii au prins un bărbat cu 3 tone de artificii

Un bărbat a fost prins în flagrant, joi, cu trei tone de materiale pirotehnice într-o autoutilitară, imediat după ce a livrat unei alte persoane mai multe articole pirotehnice din categoriile F2, F3 şi F4.

"În perioada noiembrie-decembrie, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au documentat o activitate, în mediul on line, a unor persoane ce ofereau spre comercializare articole pirotehnice, fără a fi autorizaţi în acest sens", informează un comunicat al DGPMB transmis, joi, AGERPRES.

Poliţişti Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, în baza unor activităţi informativ operative, au identificat joi, în Sectorul 2, o autoutilitară în care se aflau articole pirotehnice de diferite categorii, ce urmau să fie comercializate fără drept, către persoane fizice.

"Astfel, în jurul orei 12,00, conducătorul autoutilitarei a livrat mai multe articole pirotehnice din categoriile F2, F3 şi F4 unui bărbat, moment în care a fost surprins în flagrant delict. În maşină a fost descoperită şi ridicată cantitatea de 3.000 kg materiale pirotehnice", arată sursa citată.

De asemenea, în baza mandatului de percheziţie, au fost identificate şi ridicate din locuinţa persoanei în cauză alte 400 de kg articole pirotehnice de diferite categorii, care aveau aceleaşi date de identificare cu cele descoperite în autoutilitară.

În cauză se efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept şi comercializarea către publicul larg a articolelor pirotehnice destinate a fi utilizate de către pirotehnicieni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.