Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Flamengo Rio de Janeiro a cucerit Supercupa Braziliei

https://www.en24news.com/
club flamengo

Echipa Flamengo Rio de Janeiro a cucerit Supercupa Braziliei la fotbal, învingând cu scorul de 6-5 la loviturile de departajare formaţia Palmeiras Sao Paulo, duminică, pe stadionul Mane Garrincha din Brasilia, potrivit news.ro.

La finalul timpului regulamentar de joc, scorul a fost egal, 2-2. Palmeiras a deschis scorul în debutul primei reprize prin Raphael Veiga (2), însă campioana en titre a Braziliei a întors rezultatul până la pauză, prin Gabriel Barbosa (23) şi Giorgian De Arrascaeta (45+4). Gruparea paulista, deţinătoarea Cupei Braziliei, a restabilit egalitatea în repriza secundă, prin Raphael Veiga, care a realizat dubla în ultima unei lovituri de la 11 m (74).

Citește și: 'Fă... ce le zic eu?'/'...mă, jegule nesimţit' -Dialogul CULT dintre iubitul Ioanei Băsescu, devenit INFORMATOR DNA și fiica fostului președinte, reținut de CAB

Flamengo continuă astfel seria de succese începută în 2019, cu câştigarea celei mai importante competiţii intercluburi din America de Sud, Copa Libertadores, şi a campionatului Braziliei, în care a reuşit să îşi apere cu succes titlul la începutul acestui an, după ce sezonul 2020 a fost perturbat de pandemia de coronavirus.

Palmeiras este câştigătoarea ediţiei 2020 a competiţiei Copa Libertadores, în finala căreia a învins o altă echipă braziliană Santos FC (1-0), la sfârşitul lunii ianuarie, pe stadionul Maracana din Rio de Janeiro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.