Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Flavius Stoican, antrenor Petrolul: 'Teixeira își dorește foarte mult să stea alături de familie'

www.gsp.ro
Teixeira FCSB Lazio

Filipe Teixeira (38 de ani) a refuzat oferta făcută de Petrolul Ploieşti, dar s-ar putea alătura în orice moment echipei antrenate de Flavius Stoican. Tehnicianul a făcut anunţul în privinţa fotbalistului portughez la conferinţa de presă în care au fost prezentaţi Younes Hamza şi Gabriel Deac, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Ies la suprafață noi informații-cheie în cazul Caracal! Țiganii care ar fi discutat, la telefon, cu Luiza

Lusitanul Teixeira a devenit liber de contract începând din această vară, după ce s-a despărţit de FCSB. Rămas fără echipă, mijlocaşul a intrat în atenţia echipelor Petrolul şi Rapid, la care a mai evoluat în trecut, dar a ales să-şi petreacă timpul cu familia şi să rămână în ţara natală.

Anunţul a fost făcut de Flavius Stoican, care a dezvăluit cu portughezul a fost foarte dorit la Ploieşti, dar şi faptul că nu este exclus ca acesta să se alăture Petrolului în altă postură.”Cu Teixeira am avut discuţii, însă, la momentul acesta, s-au oprit. El îşi doreşte foarte mult să stea alături de familie. Am avut speranţe, este un jucător pe care îl apreciem, dar asta a fost decizia lui. Şi gândiţi-vă că s-au făcut eforturi foarte mari ca el să fie prezent lângă noi, pe teren. Dar, există şi alte şanse ca el să fie măcar prezent la meciuri noastre. Să vedem şi din ce postură, dar, la momentul acesta, el a decis că va sta alături de familie”, a declarat antrenorul Petrolului, marți.

Citește și: Denise Rifai mitraliază USR-PLUS: ‘Nu e cazul să facem circ politic continuu și gratuit’ .

Petrolul Ploieşti şi-a prezentat oficial, marți, ultimele două achiziţii reuşite în această săptămână, mijlocaşul Gabriel Deac (24 de ani, ultima dată la FC Voluntari) şi Younes Hamza (33 de ani, ultima dată la Aris Salonic).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.