Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Flavius Stoican este optimist după 1- 1 cu Concordia Chiajna - Lucrurile merg spre bine, sunt premize ca noi să avem continuitate

twitter.com
Liga I

După ce echipa sa a remizat cu Concordia Chiajna, scor 1-1, Flavius Stoican (42 de ani) a vorbit despre viitorul său la Poli Iaşi, formaţie pe care o antrenează de aproape doi ani potrivit news.ro

Tehnicianul care a reuşit să califice echipa în play-off în sezonul precedent lasă de înţeles că ar putea continua în Copou.

”Sunt multe, imi doresc să câştig un loc cât mai sus, clar, pentru orice antrenor. E destul de greu, nu vreau să pic în derizoriu, îmi doresc să fiu în fruntea clasamentului, trebuie să avem o selecţie bună, vreau ca jucatorii mei sa conştientizeze că se poate, trebuie să ai ţeluri îndrăzneţe. Lucrurile merg spre bine, sunt premize ca noi să avem continuitate”, a spus Stoican la Digi Sport.

În sezonul precedent de play-off, ieşenii au obţinut o singură victorie, împotriva celor de la FCSB, scor 1-0, rezultat care a contribuit decisiv în lupta pentru titlu. Un rezultat de egalitate (1-1 cu CFR Cluj) şi opt înfrângeri au mai înregistrat moldovenii în play-off.

71 de meciuri a bifat Stoican pe banca moldovenilor: 26 de victorii, 12 rezultate de egalitate şi 33 de înfrângeri. Înainte de Poli Iaşi, antrenorul de 42 de ani le-a mai pregătit pe Dinamo II, Dinamo, CS Mioveni, Chindia Târgovişte, FC Voluntari, Zimbru Chişinău şi Pandurii Târgu-Jiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.