Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florence Pugh, Shia LaBeouf şi Chris Pine, în distribuția celui de-al doilea lungmetraj al Oliviei Wilde

dailymail.co.uk
Shia LaBeouf

Actorii Florence Pugh, Shia LaBeouf şi Chris Pine vor face parte din distribuţia celui de-al doilea lungmetraj regizat de actriţa Olivia Wilde, informează Variety.

„Don’t Worry Darling” va fi produs pentru New Line Cinema de Wilde, care va avea şi un rol secundar, potrivit news.ro.

Citește și: Medicul Monica Pop sare în apărarea lui Adrian Streinu-Cercel: ‘Manevră politică!’

Filmul este un thriller psihologic a cărui acţiune se petrece în anii 1950, într-o comunitate utopică, izolată, din California.

Wilde a debutat în regie cu „Booksmart”, iar New Line consideră acum „Don’t Worry Darling” ca fiind unul dintre proiectele prioritare, după ce a obţinut drepturile în urma unei strânse licitaţii.

Katie Silberman, coscenarist al „Booksmart” şi care a mai semnat comedia romantică „Set it Up”, va rescrie scenariul original „Don’t Worry Darling” conceput de Shane şi Carey Van Dyke.

Citește și: Guvernul Orban pregătește măsuri pentru revenirea angajaților la serviciu! În aceste condiții, românilor nu li se va permite accesul la locul de muncă

Catherine Hardwicke va fi producător executiv al filmului, împreună cu Shane şi Carey Van Dyke.

Pugh a primit anul acesta nominalizări la Oscar şi BAFTA pentru rolul secundar din „Little Women” al Gretei Gerwig, după ce s-a făcut remarcată în horror-ul „Midsommar” (2019). Ea a mai jucat, între altele, în „Black Widow” (Marvel), care urmează să fie lansat, şi în „Outlaw King” (Netflix).

LaBeouf a jucat anul trecut în două filme independente de succes - „Honey Boy”, pe care l-a şi scris, şi „The Peanut Butter Falcon”. Recent, a încheiat filmările pentru drama „Pieces of a Woman”.

Citește și: Mișcare în plină stare de urgență! Petiție pentru Marcel Vela, pentru a șterge toate amenzile date pentru nedistanțare socială

Pine va fi văzut în continuarea „Wonder Woman” şi a încheiat recent producţia pentru thrillerul de acţiune „Violence of Action”. El va juca rolul principal în reboot-ul „The Saint” al Paramount.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.