Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florentin Matei a marcat un gol pentru Rijeka în Liga Campionilor: Calificare în turul trei al Ligii

www.puterea.ro
Florentin Matei Rijeka

Mijlocașul român Florentin Matei a marcat un gol pentru NK Rijeka, campioana Croației, cu care s-a calificat în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor la fotbal, marți seara, după 5-1 în deplasare cu galezii de la The New Saints FC.

Florentin Matei, care marcase și în primul joc, câștigat de croați cu 2-0, a deschis scorul în Țara Galilor (41), celelalte goluri fiind semnate de Mario Gavranovic (54, 79), Alexander Gorgon (61), Stefan Ristovski (64), respectiv Adrian Cieslewicz (69).

Matei a fost integralist la Rijeka. NK Rijeka va juca în turul al treilea preliminar cu învingătoarea dintre Hibernians Paola (Malta) și Red Bull Salzburg (Austria).

Vardar Skopje a dispus cu 3-1 de Malmoe FF, ultimul gol al gazdelor fiind reușit de Boban Nikolov, fostul jucător al echipei FC Viitorul Constanța, anunță Agerpres.

Feroezii de la Vikingur, după un promițător 1-1 în Islanda, cu FH Hafnarfjoerdur, au pierdut acasă cu 0-2, prin golurile marcate pe final de meci de Steven Lennon (79 — penalty) și Thorarinn Ingi Valdimarsson (90+1). Golurile au venit după eliminarea lui Andreas Lava Olsen (Vikingur, 78). Românul Sorin Vasile Anghel, de la gazde, a fost eliminat și el în prelungiri (90+3), pentru al doilea cartonaș galben.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.