Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florentin Matei semnează cu Astra Giurgiu

www.puterea.ro
Florentin Matei Rijeka

Florentin Matei (26 de ani) va rămâne în Liga 1 Betano, chiar dacă s-a depărţit de FCSB. ProSport scrie că mijlocaşul a acceptat oferta Astrei Giurgiu şi va semna un contract valabil un sezon, potrivit mediafax.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu iese la rampă! S-au triplat pe guvernarea ciumei rosii

Se va întoarce la echipa finanţată de Ioan Niculae, după exprienţa din returul sezonului trecut, când fusese împrumutat de la Rijeka. Stafful Astrei va avea de tras serios pentru a-l pune la punct cu pregătirea fizică pe Matei. Din ianuarie, de când a semnat cu FCSB, mijlocaşul a prins 6 meciuri, pentru că patronul Gigi Becali nu a fost mulţumit de prestaţiile lui. A jucat puţin sub comanda lui Mihai Teja la FCSB, dar a fost suficient pentru ca patronul să-l scoată din schemă pentru nu l-a satisfăcut. Fotbalistul mai avea contract cu vicecampioana României până în 2022, dar a acceptat să "rupă" înţelegerea mai devreme, deşi iniţial nu fusese de acord.

Citește și: Silviu Mănăstire dezvăluie cum și-au încasat ‘șmecheri de la USR’ bani de la stat! Cazul președintelui care ‘își căpușează partidul’

"Sunt unii jucători... El crede că fentează fotbalul toată viaţă. Ţi-am dat 50.000 la semnătură, ţi-am dat 15.000 pe luna. Păi puteam să-ţi fac contractul pe un an sau pe doi. Nu am dat nimănui bani la semnătură, ţie ţi-am dat. Ai jucat un singur meci. Păi du-te, mai tată! Dacă ai 26 de ani, ai încredere în ţine, du-te şi fă-ţi viitorul. Ai luat 50.000 de euro, ai luat 15.000 pe luna. Păi ce, eşţi cerşetor? Du-te, fă-ti viitorul", spunea Becali, care acum îl va înfrunta pe Matei în Liga 1.

Citește și: Victor Ciutacu sare în apărarea lui Liviu Dragnea! Mesaj dur pentru liderii politici

Mijocaşul s-a aflat şi pe lista Craiovei, dar mutarea nu s-a mai făcut. A aceeptat să meargă ”la sigur”, la Astra, unde i s-a dat încredere şi unde a făcut meciuri foarte bune în perioada de câteva luni din sezonul trecut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.