Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florentin Pandele, apel către parlamentari: Ascultați rugămințile mulțimii și mai puțin comenzile politice

Florin Pandele

Primarul orașului Voluntari, Florentin Pandele, lansează un apel către parlamentari, înainte de a începe dezbaterile în plen pe Legea bugetului. Pandele le solicită parlamentarilor să asculte vocea mulțimii și a primarilor și mai puțin ordinele politice venit pe linie de partid.

Citește și: Coaliția PSD -ALDE pregătește o lovitură grea pentru primari

Apel catre parlamentari,

Romania poate fi omorata si de "jos in sus", astazi, in plenul camerelor reunite se va incerca diminuarea bogetelor locale, chiar daca in comisia pentru buget, finante si banci amendamentul a fost pozitiv pentru primarii si consilii judetene.

Ii rugam pe parlamentari, ca astazi, sa asculte rugamintile multimii si mai putin comenzile politice”, arată Florentin Pandele.

În Comisiile de Buget Finanțe a trecut un amendament prin care 100% din banii colectați din impozitul pe venit ajung la Unitățile Administrativ Teritoriale. În varianta Guvernului doar 71,5% din acești bani ajungeau la UAT-uri, însă primarii, în frunte cu Florentin Pandele, s-au plâns de faptul că la acest procent li se reduc drastic bugetele.

Amendamentul a fost depus de către cei de la UDMR și susținut împreună cu PNL, USR, PMP și votul senatorului PSD, Eugen Teodorovici, în Comisiile de Buget Finanțe. Este posibil ca aceeași coaliție ad-hoc să se realizeze și în plenul Parlamentului, atunci când se va votl în plen.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.