Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florentin Pandele, reacţie sarcastică după ce protestatarul Marian 'Ceauşescu' i-a speriat copiii: 'Dacă eram acasă, îl invitam să facă baie'

dide ceausescu

Florentin Pandele, primarul oraşului Voluntari şi soţul Gabrielei Firea, dezvăluie într-un interviu pentru România TV că protestatarul Marian "Ceauşescu" i-a vizitat iarna trecută, pentru a protesta faţă de situaţia termoficării din Bucureşti. Pandele a declarat că nu îi este frică de nimeni, deşi nu are gărzi de corp, şi a afirmat că l-ar fi invitat pe "Ceauşescu" să facă o baie.

"Nu avem bodyguarzi la poartă. A venit într-o zi un domn - nu eram acasă -, astă iarnă, să facă baie la noi. Un domn care tot aleargă după oameni politici. Erau copiii acasă. Ne-a speriat copiii. Îl rog mult de tot, din suflet îl rog să înţeleagă că în România mai sunt şi bărbaţi. Îl rog din suflet să mă ierte dacă i-am greşit. Dar îl rog din suflet să nu mai vină acasă la noi neinvitat. Dacă doreşte, îl invit cu mare dragoste. Am înţeles că nu erau gaze, că era frig în Bucureşti. Dacă eram acasă, îl invitam să facă baie, îi dădeam şampon, eventual, dacă nu avea nimic împotrivă, avem un burete serios, îl şi masam pe spate. Dar să înţeleagă că mai sunt în România şi oameni cărăra nu le este teamă, chiar dacă avem 6 copii", a declarat Florentin Pandele.

CITEȘTE ȘI: Elimină rapid durerea de cap, măsea şi nu numai: Top 10 cele mai eficiente analgezice .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.