Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florentin Pandele sare în apărarea Gabrielei Firea, după jignirile lui Nicușor Dan: S-a ajuns la o culme a grosolăniilor!

facebook.com
Firea Pandele familie

Soțul Gabrielei Firea, Florentin Pandele, sare în apărarea acesteia, după ce Nicușor Dan a numit-o ”panaramă”. Pandele arată faptul că fiecare femeie merită respectată și nicio femeie nu merită jignită sau umilită, iar ceea ce a făcut Nicușor Dan ”s-a ajuns la o culme a grosolăniilor”.

Citește și: Reacția Gabrielei Firea, după afirmația lui Nicușor Dan despre 'panarame': 'Sunt și voi fi mereu alături de toate femeile! Ele duc greul!'

”Femeile merita in fiecare zi cate o floare sau macar o incurajare, o vorba buna, dovada pretuirii noastre. Mama mea, care a plecat dintre noi prea devreme, cand eram student, m-a educat sa respect femeile. De la cele care fac curatenie, pana la personalitati nationale. In femei sta forta si izbanda oricarei natiuni. Ele ne nasc pruncii, ne transforma casa in camin si ne salveaza din cele mai grele ispite. Nicio femeie nu merita sa fie apostrofata, umilita, jignita. Sotia mea este supusa unei campanii inimaginabile de defaimare. Aseara s-a ajuns la o culme a grosolaniilor. S-a aruncat spre ea, nedrept, cu tot felul de cuvinte grele. Ma mir cum le mai poate duce! Si pentru felul demn in care isi poarta toate suferintele, o iubesc din zi in zi mai mult. Sper sa fiu in asentimentul cat mai multor adevarati barbati care-si venereaza mamele, sotiile, surorile, iubitele, fiicele. Sa ne aiba Maica Domnului in paza pe toti. Dar pe ele, in primul rand!”, scrie Florentin Pandele.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.