Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florentino Perez vrea să ia măsuri în privința celor de la FC Barcelona: Real Madrid poate impune sancțiuni financiare pentru catalani

http://www.fourfourtwo.com
Florentino Perez

Preşedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a convocat de urgenţă Consiliul de Administraţie al clubului pentru a lua o decizie în privința celor de la FC Barcelona după scandalul de corupție în care este implcat clubul catalan.

FC Barcelona şi doi dintre foştii săi preşedinţi au fost acuzaţi de „corupţie”, „încălcare a încrederii” şi „înregistrări comerciale false” în cazul plăţilor suspecte către Jose Maria Enriquez Negreira, fost conducător al arbitrajului spaniol, de asemenea urmărit penal.

Consiliul de Administraţie va avea loc duminică şi are ca scop „deciderea asupra acţiunilor pe care Real Madrid le consideră adecvate în legătură cu această problemă”, se arată în comunicat.

Dacă sancţiuni financiare se pot aplica, este, conform regulilor în vigoare, imposibil ca FC Barcelona să fie penalizată la nivel sportiv. Faptele datând de mai bine de cinci ani, sunt acum prescrise, după cum a afirmat Javier Tebas, preşedintele LaLiga.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.