Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florian Bodog, REACȚIE SURPRIZĂ după ce Comisia juridică a respins solicitarea de începere a urmăririi penale

cotidianul.ro
bodog florian

Fostul ministru al Sănătății, Florian Bodog, a declarat, marți, pentru MEDIAFAX, după ce Comisia juridică a respins solicitarea procurorilor de începere a urmăririi penale în cazul său, că decizia este una „corectă” și va spune tot ceea ce va avea de spus în Plenul Senatului.

Fostul ministrul al Sănătății, Florian Bodog, a declarat, marți, pentru MEDIAFAX, că decizia Comisiei juridice de respingere a solicitării procurorilor de începere a urmăririi penale în cazul său este una „corectă”.

Citește și: Bunicul Luizei a EXPLODAT înainte de reconstituirea morții Luizei Melencu: 'Lui Dincă nu am ce să îi reproșez'

„Este corectă (decizia, n.r). (...) O să auziți în plen tot ce am de spus, pentru că eu voi spune în plen toate lucrurile care se pot spune în plen”, a spus Bodog.

Fostul ministru al Sănătății a precizat și faptul că în această speță nu se pune problema unei apărări din partea sa.

„Nu e vorba să mă apăr (...) aici nu e vorba de apărare, e vorba de a-mi prezenta punctul de vedere. Eu mi-am prezentat punctul de vedere în fața colegilor din Senat, Comisia Juridică din Senat a decis să nu solicite”, a menționat Florian Bodog.

Acesta a mai spus că tot ceea ce are de spus va declarara în Plenul Senatului, care va fi public.

„O va auzi toată lumea (declarația, n.r), nu vreau să existe discuții înainte de Plenul Senatului. Audierea s-a făcut cu ușile închise pentru că așa e procedura, acolo s-au spus și lucruri care nu pot fi spuse public, dar în Plenul Senatului tot ceea ce se poate discuta public voi spune cu subiect și predicat fără niciun menajament pentru nimeni”, a conchis fostul ministru al Sănătății.

Comisia juridică a Senatului a adoptat marți un raport de respingere a solicitării procurorilor de a începe urmărirea penală în cazul fostului ministru al Sănătății Florian Bodog, acuzat de abuz în serviciul și fals intelectual.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.