Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florian Coldea NU NEAGĂ acuzațiile lui Liviu Dragnea: dezvăluiri din Comisia SRI

Inquam Photos / Octav Ganea
florian coldea

Președintele PSD, Liviu Dragnea, spunea că, în anul 2015, Florian Coldea a fost cel care a încercat să dicteze cine va conduce PSD-ul, iar alegerile erau transmise prin intermediul lui Gabriel Oprea. Președintele Comisiei de Control a SRI, Claudiu Manda, susține că, în cadrul audierilor, Florian Coldea nu a negat implicarea în jocurile politice.

”Pot să vă spun că am avut discuții pe aceste teme (implicarea în jocurile politice n.r.) atât cu domnul Maior, cât și cu domnul Coldea (...) La domnul Maior răspunsul a fost nu, iar la domnul Coldea a fost aproximativ la fel, în sensul în care a spus că dacă cineva i-a cerut o părere, el i-a spus, dar niciodată nu a insistat (...) Domnul Coldea a spus că nu s-a implicat voluntar, ci că veneau persoane din proprie inițiativă către SRI să ceară sfaturi (...) Dacă erau întrebați într-un cadrul formal sau informal, ei puteau să emită o părere despre persoana respectivă. Acest răspuns l-am primit atât de la domnul Maior, cât și de la domnul Coldea.

Este clar că domnul Dragnea va fi invitat la Comisie, trebuie să avem a doua întâlnire cu domnul Coldea, să vedem cum facem cu domnul Traian Băsescu, am înțeles din spațiul public că cere o amânare, dar așteptăm și o solicitare oficială.

Dacă domnul Băsescu va veni sau dacă va refuza, asta vom vedea din răspunsul dumnealui. După ce revenim din Germania vom avea a doua întâlnire cu domnul Coldea, apoi vedem dacă vine domnul Băsescu și pe urmă fixăm calendarul pentru viitoarele audieri, domnul Dragnea fiind printre primele persoane pe care dorim să le audiem”, a declarat Claudiu Manda, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.