Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Chilian, dorit candidat la alegerile parlamentare. Răspunsul artistului

chilian.ro
florin chilian

Cântăreţul Florin Chilian a primit oferte de a candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Acesta afirmă că mai are încă planuri în domeniul muzicii şi se declară jignit de insistenţele unora.

"Unii nu pot pricepe si pace, iar cum nu te poti supara pe cineva pentru ca desi a incercat din rasputeri nu a reusit sa-si depaseasca conditia, reiterez: Nu! Multumesc frumos insa nu. Asa cum Nu am vrut sa candidez pentru primaria Bucuresti, Nu doresc sa fiu parlamentar. NU vreau deputat. NU vreau senator. Insistentele capata deja o nuanta peiorativa. Mai am de adus in conditia exercitiului de respiratie doua, poate trei intamplari legate de muzica", scrie Florin Chilian pe Facebook.

Vezi şi: Ministru în Guvernul Cioloș: 'Alina Mungiu Pippidi e un caz clinic și trist'

Ulterior, într-o declaraţie pentru dcnews.ro, Chilian a afirmat că a primit oferte de la mai multe formaţiuni politice. "Toată lumea mă întreabă cine m-a ofertat. Cine să mă oferteze? Toți din toate partidele. Nu este prima dată. Am avut oferte să intru în guvern, apoi au vrut să mă facă șef la Uniunea Compozitorilor, după aceea au vrut să mă bage la primărie. Din punctul meu de vedere, mecanica întâmplărilor care țin de politica românească nu este la vedere. Absolut toată lumea mizează, la modul extrem de frumos pe idei, dar nimeni nu mizează pe români. Sună frumos dar, de fapt, este cumplit ce spun eu. Nimeni nu pune baza în români", mai spune artistul.

Florin Chilian a ieşit la rampă în domeniul politic după incendiul din clubul Colectiv. Printre altele, acesta a afirmat că Iohannis ar fi ordonat incendiul şi că preşedintele trebuie să fie anchetat. Detalii AICI!

Vezi şi: Lupte intestine în PNL: Nume grele își dispută moștenirea lui Blaga

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.