Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu dezvăluie informații HALUCINANTE și sugerează că Eugen Teodorovici este spion al Rusiei

Facebook
Florin Cîțu

Liderul senatorilor PNL, Florin Cîțu, susține că în spatele afacerii prin care România vrea să șteargă datoria Cubei pentru vaccinul anti-cancer se află jocuri mult mai complicate. Cîțu arată că întregul film este regizat de la Kremlin și se întreabă dacă nu cumva Eugen Teodorovici este spion al Rusiei.

Citește și:Mihai Tudose: Un membru Pro România care ar accepta să intre în Guvernul Dăncilă ar trebui să-și facă un consult la cap

”Cum a sters Kremlinul datoria de 1.5 miliarde dolari a Cubei catre Romania folosindu-se de Dancila/Теодорович si PSD.

In mai 2014 Romania il trimite pe Atilla Gyorgy, reprezentat al Romaniei in boardul BII, la reuniunea Consiliului BII la Havana, Cuba. Impreuna cu BII, la sugestia BII oare?,Romania aborda si tema datoriei istorice a Cubei catre Romania.

Drept recompensa pentru intalnirea cu oficialii cubanezi Romania NEGOCIAZA la acea intalnire a conducerii BII, prin secretarul de stat, MODIFICAREA acordului dintre Romania si BII. Acordul este SEMNAT de acelasi secretar de stat in mandatul ministrului Теодорович (interesant nu?), la Bucuresti pe 1.07.2015.

Pe 14 noiembrie 2018 Теодорович se intalnea cu presedintele BII la Bucuresti. Il ameninta cu dezvaluiri? Posibil, pentru ca a doua zi Теодорович ia o decizie surprinzatoare.

Pe 15 noiembrie 2018, la o zi dupa intalnirea cu presedintele BII, Guvernul Romaniei, la propunerea lui Теодорович, aproba in sedinta de guvern hotararea nr. 921/2018 prin care se SCHIMBA reprezentarea Romaniei la BII astfel :”Guvernatorul pentru România în Consiliul Guvernatorilor Băncii Internaționale de Investiții este ministrul finanțelor publice, iar supleantul său este o persoană desemnată de ministrul finanțelor publice. Astfel, este scos din schema soldatul disciplinat A. Gyrorgy si Теодорович preia relatia cu Kremlinul.

Pe “2 decembrie 2018 a avut loc vizita de lucru a ministrului finanțelor publice și a ministrului sănătății în Cuba. Delegația a fost primită de Ricardo Cabrisas Ruiz “ - sursa MFP. (Теодорович a zburat cu Aeroflot).

Dar exact ca in 2014, COINCIDENTA, are loc tot in Cuba la Varadero, IN ACELASI TIMP, sedinta Boardului BII din care acum face parte Теодорович Presedintele BII se vede cu acelasi Ricardo Cabrisas Ruiz. (vezi photo).

Iar acum aflam si ce au pus la cale Теодорович si Kremlinul in Cuba: “ștergerea a 90% din datorie și negocierea modului de recuperare a restului de 10%”- Datoria este de 1.5 miliarde dolari.

Astfel avem filmul prefect prin care Kremlinul folosindu-se de Dancila/Теодорович si restul gastii a reusit sa STEARGA datoaria Cubei catre Romania- 1.5 miliarde euro.

Toti vor raspunde. Daca nici aici nu este vorba de tradare de tara…

#NuLuamPrizonieri #RomaniiTrebuieSaStie #RomaniaFaraPSDsiALDE

P.S. Este Теодорович spion rus?

Surse: Ministerul Finantelor Publice, documente oficiale.”, scrie Florin Cîțu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.