Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu îi face galerie lui Eugen Teodorovici: 'Ignoră telefonul și convorbirea cu Daddy, fă-ți curaj și dă-l afară pe Mișa'

Facebook
Florin Cîțu

Senatorul PNL, Florin Cîțu, avertizează că Darius Vâlcov, consilierul premierului Viorica Dăncilă, ar putea demara proiectul care prevede plafonarea prețului gazelor fără să-l anunțe pe ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici, deși actul normativ a fost retras, vineri, de pe site-ul MFP.

"După ce în ultimele două săptămâni ne-ai povestit despre câte în lună și în stele, culimanand cu conflictul tău cu Mișa, te-ai «hotărât», în sfârșit, să retragi proiectul care plafona prețul gazelor din producția internă. Ai înțeles și tu că este o tâmpenie să încerci să plafonezi prețuri, o măsură comunistă, într-o economie de piață. Mai ales după ce România s-a angajat prin Tratatul de Aderare să liberalizeze toate prețurile. (...) Trebuie să fii mai vigilent cu Vâlcov. S-ar putea ca Vâlcov să dea drumul acestui proiect fără să te anunțe și pe tine. Așa că, dragă Eugen, pentru că ai debutat în politică ca PNL-ist îți dau un sfat gratuit. Ignoră telefonul și convorbirea cu Daddy, fă-ți curaj și dă-l afară pe Mișa. Nu vei mai fi așa tensionat. P.S. Scenariu pentru ASF și chiar DIICOT. Un ministru și un consilier de stat fac declarații despre plafonarea prețului unui produs care înseamnă profit mai mic pentru companii listate la bursă. Piață nu reacționează pentru că cei doi nu sunt credibili. Pentru că ei nu sunt convingători pun pe site-ul Ministerului un proiect de lege care să susțină declarațiile publice. Acum piața îi ia în serios, reacționează și prețul acțiunilor companiilor respective se prăbușește. După ce a scăzut prețul, ministrul și consilerul de stat «se răzgândesc» și scot proiectul de lege de pe site-ul Ministerului. Prețul acțiunilor începe din nou să crească.

Citește și: TRAGEDIE în Hunedoara - Accident cu șapte victime, între care doi copii

Poate aceasta să fie o acțiune făcută pentru cineva care trebuia să vândă acțiuni și apoi să cumpere mult mai multe dar la un preț mai mic?", scrie Florin Cîțu pe Facebook.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.