Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu a vizitat orașele Irpin și Gostomel devastate de ruși (foto)

Florin Citu

Președintele Senatului, Florin Cîțu, a efectuat miercuri o vizită în Ucraina, printre localitățile vizitate fiind și orașele Irpin și Gostomel, localități din regiunea Kievului.

Cîțu s-a întâlnit cu primarul localității Irpin, la vizită fiind prezenți și președinții parlamentelor din Macedonia de Nord și Elveția. Oraşul Irpin, cu 62.000 de locuitori înainte de război, s-a aflat în centrul luptelor înainte de retragerea trupelor ruse pentru a-şi intensifica ofensiva în estul ţării.  În Irpin au fost, marți, și premierul Nicolae Ciucă și șeful Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu.

Cîțu apare în fotografii alături de Ruslan Stefanchuk, președintele Radei Supreme a Ucrainei. Acesta i-a numit pe cei trei oficiali „prietenii noștri”, care sunt gata să ajute Ucraina „la nivel bilateral și internațional”, să întărească presiunea sancțiunilor asupra Rusiei, să se alăture „reconstruirii independente, suverane, înfloritoare a Ucrainei. Credem că vom învinge!”, a mai scris președintele Radei Supreme a Ucrainei.

content-image

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.