Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîţu: 'Antreprenorul este un erou şi trebuie să îl prezentăm public în această guvernare'

gov.ro
Florin Cîțu

Premierul Florin Cîţu a declarat vineri, la Baia Mare, după ce a vizitat o fabrică de mobilă care exportă întreaga producţie, că antreprenorul privat a fost un adevărat "erou" pe durata pandemiei în România şi astfel de exemple pozitive trebuie promovate public, arată Agerpres.

"În această guvernare, antreprenorul este un erou, şi trebuie să prezentăm public acest erou (...) Sunt prea multe exemple negative şi îi descurajăm pe oameni. Nu, acesta e un exemplu pozitiv. Şi fireşte au avut o dorinţă ( administratorii fabricii n.red.), să investim mai mult în infrastructură. Nu pentru ei, ci pentru oamenii care trăiesc aici, să fie mai uşor pentru toată lumea, să ajungă mai uşor la serviciu, apoi să ajungă mai repede acasă, să nu piardă timpul în trafic. Repet, e o investiţie foarte importantă şi e un exemplu pentru alte companii din România", a spus Florin Cîţu.

Premierul a ţinut să sublinieze că fabrica de mobilă din municipiul Baia Mare se află printre producătorii şi exportatorii de top.

"În Maramureş avem cel mai mare exportator (de mobilă n. red.), este numărul unu în România. Este o investiţie sută la sută privată, e capital românesc. E cel mai mare exportator cu capital privat românesc, dar e o companie care produce de ani de zile pentru o altă companie foarte mare pe care o folosim toţi. Doream să văd acest exemplu de succes care trebuie încurajat. Sunt oameni care n-au folosit resurse de la stat, oameni care au investit banii lor şi au reuşit. Sunt exemple care trebuie urmate şi trebui mai mult să ajungem în spaţiul public cu acest tip de antreprenori", a afirmat Florin Cîţu.

Citește și: Emil Boc crede că Florin Cîțu o să fie noul președinte al României: ‘E un posibil candidat la prezidențiale din partea PNL’ - VIDEO

Acesta a vizitat în cursul dimineţii de vineri fabrica de mobilă Aramis, care deţine peste 5.000 angajaţi şi produce o gamă diversificată de produse pentru concernul Ikea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.