Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîţu anunță măsuri speciale pentru industria turismului

Inquam Photos / Octav Ganea
florin citu

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a transmis vineri că este nevoie de măsuri suplimentare pentru sectorul turismului și că săptămâna viitoare o să încerce să se întâlnească pe organizațiile reprezentative din acest sector.

„Turismul romanesc merită! În ultimii ani, 1 mai reprezenta începerea sezonului turistic în România. Din păcate, anul acesta, criza generată de COVID-19 a desființat această tradiție. Cu siguranță saptamana viitoare voi încerca să am o întălnire cu organizațiile reprezentative din acest sector al economiei. Este sectorul poate cel mai lovit din economie de această criză. Trebuie să găsim și alte măsuri, pe lângă IMM INVEST, plata șomajului tehnic și amânarea ratelor la banca, pentru a-i ajuta să treacă peste această perioadă dificilă. Împreună o să trecem peste aceasta criza și ne vom bucura din nou de concedii în România”, a scris Florin Cîțu.

Citește și: Raed Arafat AVERTIZEAZĂ: 'Situația NU este sub control. Dacă ne relaxăm prea devreme, vom ajunge la noi focare' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.