Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu anunță o REVOLUȚIE în România: 'Este o mișcare care va schimba România în bine'

Inquam Photos / George Calin
florin citu pnl

Florin Cîțu a fost votat de numai 3.000 de membri ai PNL, din cei 5.000 care au votat, noul președinte al partidului, dar anunță că noul său statut este unul de cotitură în istoria României. Premierul a precizat că va negocia cu viitorul șef al USR-PLUS, după finala Dacian Cioloș - Dan Barna, și a punctat că în interiorul USR-PLUS există tabere care îl vor premier și care sunt dispuse să revină la guvernare cu el la Palatul Victoria.

”Se vor schimba multe (n.r. cu el președinte al PNL). Este o mișcare care va schimba România în bine. Va fi o forță motrice care va schimba România.

Citește și: VIDEO Florin Cîțu nu a fost, încă, sunat de Klaus Iohannis

Echipa mea a respectat pe fiecare membru al PNL, s-a comportat civilizat, și o altă echipă. Așa va fi în PNL. Cu noi începem această schimbare. În acest moment ne gândim la a reface coaliția, am ținut ușile deschise pentru USR-PLUS cât timp nu sunt alături de AUR, nu lucrează pe sub masă și renunță la moțiune.

Moțiunea PSD, dacă nu are voturile USR, nu are cum să treacă. USR trebuie să se decidă dacă vrea să fie alături de PSD, sau alături de PNL și UDMR la guvernare. Eu am fost un partener onest și transparent. Eu nu văd altă variantă, văd o guvernare cu USR-PLUS, cu UDMR și minoritățile naționale.”, a declarat Florin Cîțu la Digi 24.

Citește și: ALERTĂ Ludovic Orban, pe scena Congresului PNL: 'Din momentul de față, între Ludovic Orban și Klaus Iohannis nu mai există niciun parteneriat' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.