Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîţu are chef de ironii pe seama profesorilor, pensionarilor și copiilor: 'V-am dat şah mat. Provocare pentru Ciolacu şi gaşca lui'

gov.ro
Florin Cîțu

Florin Cîţu a afirmat că socialiştii sunt disperaţi pentru că Guvernul PNL le-a arătat că pot fi făcute investiţii record, într-o perioadă de criză economică, şi va mări pensiile cât nu le-a majorat vreodată PSD. Liberalul a lansat şi o provocare pentru Marcel Ciolacu şi social-democraţi, aceea de a găsi „o alta ţară care creşte pensiile şi investiţiile şi mai ales arătaţi când a crescut PSD pensiile cu o suma mai mare”.

„Socialiştii sunt disperaţi. Ţipă, ameninţă, se vaită. De ce? Pentru că am arătat că deşi suntem în perioada de criza economică am reuşit să facem investiţii record şi să mărim pensiile mai mult decât a făcut-o PSD vreodată. Oricat ar ţipa socialiştii cifrele nu le pot schimba. PNL a crescut punctul de pensie cu 177 de lei şi pensia minimă cu 94 de lei”, a scris Florin Cîţu vineri pe Facebook.

Citește și: Ultim moment: Mario Iorgulescu, trimis în judecată pentru că s-a urcat beat și drogat la volan și a ucis un bărbat

Ministrul de Finanţare are şi o provocare pe care o adresează PSD şi liderului Marcel Ciolacu.

„Provocare pentru Ciolacu şi gaşca lui. Găşiţi o alta ţară care creşte pensiile şi investiţiile şi mai ales arătaţi când a crescut PSD pensiile cu o suma mai mare ? V-am dat şah mat”, a conchis Cîţu.

Citește și: Orban: ‘Dacă îți scad veniturile și abia mai ai bani de mâncare, nu te duci să-ți bei banii la cârciumă’

Liderul interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că rectificarea bugetară propusă de Guvernul PNL nu rezolvă problemele majore ale României şi este făcută „în bătaie de joc”. Preşedintele Camerei Deputaţilor a oferit asigurări asupra faptului că Parlamentul va corecta această rectificare bugetară când va ajunge pe traseul legislativ.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.