Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîţu: Măsurile decise în coaliție nu au fost discutate în PNL; îmi amintesc de o melodie a trupei Metallica

Inquam Photos / Octav Ganea
Nicolae Ciucă Florin Cîțu PNL

Fostul lider PNL Florin Cîţu consideră că măsurile convenite în coaliţia de guvernare pentru sprijinul populației reprezintă doar ''o listă de intenţii'' care trebuie discutate cu Comisia Europeană, că măsurile nu au fost dezbătute în PNL și că întreaga situație îi amintește de o melodie rock intitulată „Combate focul cu foc”.

"Am văzut aseară, în premieră, acea prezentare. Pare că sunt măsuri agreate în coaliţie. Nu au fost discutate în PNL. Posibil să fi fost discutate într-un cerc foarte restrâns şi aprobate. Multe dintre măsuri sunt prelungirea măsurilor pe care le aveam şi anul trecut. Pare un program de guvernare, pentru că nu sunt termene acolo, nu sunt detalii şi atunci e complicat să faci o analiză ca economist. În momentul acesta îmi aduce aminte de o melodie a celor de la Metallica,"Fight Fire with Fire". Dar, repet, pare un program de guvernare, aşa arată acum, pentru că este doar o listă de intenţii, măsuri care trebuie discutate cu Comisia Europeană. Sunt multe lucruri acolo", a spus, marţi, Cîţu, la Senat.

Potrivit lui Cîţu, "este important ca PNL să se întoarcă la liberalism şi la soluţii liberale". El a recomandat "mai mult curaj în impunerea unor măsuri liberale".

Măsurile din planul "Sprijin pentru România" vor intra în vigoare cel mai devreme de la 1 mai, a anunţat prim-ministrul Nicolae Ciucă, luni, în cadrul conferinţei de presă susţinute de liderii coaliţiei pentru prezentarea pachetului de măsuri.

Citește și: Lista măsurilor economice și sociale propuse de Coaliția PSD-PNL-UDMR.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.