Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu corectează o mare nedreptate comisă de Cătălin Drulă: a repus-o în funcție pe Vali Caciureac

Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu
Florin Citu

Cu doar trei zile înainte de a demisiona, ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a revocat-o pe fosta atletă Valy Caciureac din funcția de director și președinte al Consiliului de conduce al Clubului Sportiv Rapid București, aflat sub tutela acestui minister.

În locul acesteia, Drulă l-a impus prin Ordinul nr.1153/03.09.2021, pe un apropiat al său, consilierul Mircea Costin Zamfir, care, până să ajungă în minister prestase pentru un ONG din Măgurele păstorit și de Consiliul Județean Ilfov.

După ce a preluat controlul Guvernului, Florin Cîțu a repus-o în funcție pe Valy Caciureac, o decizie care a fost salutată și de galeria Rapidului.

”Doamna Vali Ionescu Caciureac a fost repusă în funcția de președinte al Clubului Sportiv Rapid!

Suntem extrem de fericiți să facem anunțul acesta și să felicităm toți rapidiștii care au fost solidari cu legenda noastră.

Niciodată nu vom tolera ca gloriile Rapidului să fie tratate cu dispreț și alungate din club de mafia politică.”, scriu reprezentanții Peluza Nord - Rapid București.

Decizia luată de Cătălin Drulă a fost puternic contestată de suporterii Rapidului, care au văzut că în perioada în care Valy Caciureac a condus CS Rapid, a avut rezultate foarte bune, iar la secțiile clubului chiar se produce perfomanță.

Drulă a sacrificat-o pe Caciureac pentru a se răzbuna pe Florin Cîțu

Pe 10 septembrie ar urma să fie organizat un eveniment de inaugurare a noului Stadion Rapid, de 14.000 de locuri. Potrivit unor surse politice, Cătălin Drulă i-a cerut lui Valy Caciureac să nu îl invite pe premierul Florin Cîțu la eveniment, pentru ca acesta să nu poată valorifica politic momentul.

Președintele CS Rapid a ignorat solicitarea ministrului USR și l-a invitat la inauguare pe premierul Cîțu. Prin urmare, ministrul Drulă, a doua zi după izbucnirea scandalului în coaliție, a luat decizie schimbării fostei mari sportive de la conducerea CS Rapid, deși aceasta mai avea 10 luni de mandat, și și-a plantat propriul consilier la conducerea clubului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.