Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu, despre cei care spun că nu a fost atinsă ținta de vaccinare: Vreau să-i văd că se implică în campania de vaccinare

mpinteractiv.ro
Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu susține că România are capacitatea de vaccinare a 3000  de persoane pe zi.

„Dacă va fi nevoie voi merge iarași prin țară. Nu l-am văzut nici pe președintele PSD, nici pe cei care critică această campanie să fi făcut un minim efort pentru a susține această campanie de vaccinare. Doar dacă ne vaccinăm putem să scăpăm de pandemie. Nicio altă măsură luată anul trecut nu ne-a scăpat de pandemie, dar în momentul în care au apărut aceste vaccinuri am văzut că am putut să depășim această fază”, a mai spus premierul, întrebat despre criticile aduse referitoare la neatingerea țintei de vaccinare pe care și-a propus-o.

Succesul unei campanii de vaccinare este atunci când avem un număr mic de persoane infectate, a ținut să sublinieze Cîțu.

Referitor la valul 4 al pandemiei, Florin Cîțu a declarat că trebuie să avem încredere că specialiștii vor lua cele mai bune măsuri.

„Au fost foarte multe restricții și înaintea valului 3 și am trecut peste el mult mai repede decât alte țări”, a mai spus Cîțu, preczizând valul patru al pandemiei de coronavirus nu se poate justifica atât timp cât România are vaccin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.