Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîţu, despre ferma de like-uri: 'Majoritatea reacţiilor venite din ferme sunt negative, nu pozitive. E evident că a fost un atac'

Inquam Photos/ Octav Ganea
Florin Cîțu

Preşedintele PNL, premierul Florin Cîţu, a reacţionat după relatările referitoare la o ”fermă de like-uri” pornind de la aprecierile la postările sale venite din partea unor conturi false, aparent ruseşti şi vietnameze, liderul liberal acuzând ”un atac” şi susţinând că ”se observă cu ochiul liber că majoritatea reacţiilor venite din ferme sunt negative, nu pozitive”.

"Nu înţeleg cum o astfel de informaţie a fost preluată de toată presa arătând cu degetul spre PNL. Se observă cu ochiul liber că majoritatea reacţiilor venite din ferme sunt negative, nu pozitive. Este evident că a fost un atac. O aşa denaturare a faptelor în media este inacceptabilă, pentru propriul public în primul rând, dar ne-am obişnuit cu astfel de mistificări", a transmis luni şeful Executivului, prezentând şi mai multe capturi de ecran menite să îi confirme afirmaţiile.

Citește și: Nici DNA nu se mai bagă în idila PSD-PNL: Plângerea lui Ciolacu împotriva lui Cîțu a fost clasată

Florin Cîţu a fost acuzat în spaţiul public că îşi cumpără like-uri, pornind de la faptul că una dintre postările în care el vorbea despre negocierile pentru formarea Guvernului are numeroase aprecieri, majoritatea provenite de la conturi ruseşti sau vietnameze.

Situaţia a fost ironizată şi de fostul ministru al Sănătăţii, Vlad Voiculescu, demis de Cîţu.

”Relaxat sâmbătă dimineaţa, am zis să verific ce a mai glăsuit liderul echipei câştigătoare, urmaşul Brătienilor, cel mai mare duşman al PSD. Pare că premierul demis al ţării nu prinde foarte bine în România dar la nivel internaţional rupe! Atât în spaţiul ex-sovietic cât şi în Vietnam!”, a scris Voiculescu, ataşând postării şi un clip video cu reacţiila la postarea lui Florin Cîţu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.