Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu, acuzații grave în 'Dosarul vaccinurilor': Ciolacu și Rafila au comandat 40 de milioane de doze

Inquam Photos/ Octav Ganea
Florin Citu

Fostul premier Florin Cîțu, urmărit penal în ”Dosarul Vaccinurilor”, susține că, inclusiv cei de la Pfizer au dezvăluit faptul că ministrul Sănătății, Alexandru Rafila (PSD), a comandat 40 de milioane de doze de vaccin în anul 2022. Cîțu a spus că este convins de faptul că Marcel Ciolacu știa ”foarte bine ce face” și arată că Rafila nu făcea nimic fără acordul liderului PSD.

UPDATE Reacție - Rafila răspunde la acuzațiile lui Cîţu, în dosarul vaccinurilor: La dânsul, lipsa de responsabilitate e mai mult o chestie clinică decât politică

”Această informație era parte dintr-o anchetă penală, dar pentru că a fost făcută public de Pfizer, pot da și eu detalii.

În ianuarie 2022, Ciolacu și Rafila au făcut o comandă de 40 de doze. Comanda este făcută de la Ministerul Sănătății, iar Rafila nu face nimic fără acordul lui Ciolacu. Eu vă spun că Ciolacu știa exact ce face.

PSD-ul a luat această decizie și acum o manipulează în mod ticălos! Jumătate din doze au fost comandate în mandatul PSD, când eu nu mai avea nimic de a face.

Comanda este de 40 de milioane de doze, o parte dintre ele au fost trimise în alte țări și au rămas 28 de milioane de doze.

Eu nu spun că nu aveau nevoie de ele, pentru că atunci eram în valul 5 al pandemiei de Covid-19. Știau că au nevoie de acele doze. Eu zic că Ciolacu și Rafila sunt responsabili și știau foarte bine ce făceau.

Aș vrea să vă mai spun că în timpul Guvernului Cîțu s-au comandat cele mai puține doze.”, a spus Florin Cîțu, la Digi24.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.