Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu flutură excluderi în partid: 'Când votezi cu PSD și AUR, nu mai ești membru PNL' / VIDEO

Inquam Photos / George Calin
Florin Cîțu Parlament

Premierul Florin Cîțu a declarat, marți, la TVR 1, că nu crede că vor exista voturi din coaliția de guvernare la moțiunea de cenzură a PSD, el apreciind că liberalii care ar pune umărul la demersul opoziției nu ar mai fi membri PNL.

El a spus ca nu se teme de voturi din PNL la motiunea de cenzura. „Nu ar avea cum. Stiti foarte bine ca la aceste motiuni membrii coalitiei nu vor vota, stam in banca. Ma astept sa nu fie nimeni (din coalitie) sa voteze”, a indicat premierul.

Șeful Guvernului a avut apoi o remarcă tip avertisment pentru parlamentarii liberali: „Cand votezi cu PSD sau cu AUR, nu mai esti membru PNL”.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat marţi că, atât la nivelul partidului, precum şi al coaliţiei de guvernare, s-a decis ca parlamentarii majorităţii să fie prezenţi la dezbaterea şi votul pe moţiunea de cenzură iniţiată de PSD, dar să nu voteze. Întrebat dacă are garanţia că toţi parlamentarii PNL nu vor vota moţiunea de cenzură, liderul liberalilor a răspuns: "Sută la sută, eu am încredere în parlamentarii Partidului Naţional Liberal".

"Oricum, am luat decizia de fi prezenţi şi de a nu vota moţiunea, decizie care e luată la nivelul coaliţiei, şi am totala convingere că niciun parlamentar din cadrul coaliţiei majoritare, indiferent că e parlamentar al PNL, al USR PLUS, al UDMR sau din Grupul minorităţilor, nu va vota moţiunea ", a completat Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.