Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu îi dă peste nas lui Alin Stoica: 'Declaraţiile politice de la cei care au fost prefecţi eu le ignor. Congresul PNL se poate desfăşura'

Inquam Photos / George Calin
florin citu pnl

Premierul Florin Cîţu a afirmat, joi, că se poate desfăşura sâmbătă Congresul PNL în condiţii de siguranţă sanitară, existând recomandări ale specialiştilor, şi, ca urmare, va "ignora" declaraţiile politice ale unor foşti prefecţi.

Fostul prefect al Capitalei Alin Stoica a susţinut că nu se poate organiza Congresul PNL cu 5.000 de participanţi în condiţiile în care rata de infectare cu SARS-CoV-2 a depăşit 3 la mia de locuitori în Bucureşti.

"Declaraţiile politice de la cei care au fost prefecţi eu le ignor. Oamenii politici fac tot felul de declaraţii. Specialiştii, avem recomandare de la specialişti, spun că dacă se respectă toate normele... Avem acolo 15.000 de metri pătraţi, asta înseamnă că fiecare persoană, dacă vin 5.000 de delegaţi, respectăm cei trei metri pătraţi pentru fiecare persoană. Vor fi şi cu certificat verde şi cu centre de testare, toate condiţiile de siguranţă vor fi respectate ca să se poată desfăşura acest congres în condiţii de siguranţă. Nu este un eveniment care se întâmplă în fiecare zi, este un lucru care se întâmplă o dată la patru ani, deci se poate face, dar cu respectarea tuturor condiţiilor", a declarat Cîţu.

Premierul a avut joi o intervenţie online la dezbaterea "Plafonare versus compensare. Soluţia salvatoare pentru tema momentului: facturile la energie şi gaze naturale".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.