Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu îl acuză pe Ministrul Finanțelor de publicarea unor informații FALSE

captura Facebook
Florin Cîțu

Senatorul PNL susține că ministrul Finanțelor „trebuie să corecteze URGENT această informație FALSĂ”, precizând că în cea mai recentă declarație, Marcel Boloș spune că ținta de deficit bugetar pentru 2023 este de 5,5%.

 

„ȚINTĂ OFICIALĂ în acest moment este de 4,4%. Ținta de 5,5% este ce își doresc ministrul și Ciolacu”, precizează Florin Cîțu pe o rețea de socializare.

 

Senatorul liberal susține că nu a fost aprobat niciun document oficial care să schimbe țintă de deficit pentru 2023 și nu a fost semnat niciun document oficial care să arate că a fost negociată o altă țintă în cadrul procedurii de deficit excesiv.

 

„România a intrat în procedura de deficit excesiv în 2020 pentru dezmățul fiscal din perioada 2017-2019. Atunci Marcel Ciolacu era Vice Premier și vâslașul lui Dragnea. Eu sper că este o greșeală declarația ministrului. Dar această declarație trebuie corectată URGENT. Altfel, Ministrul de Finanțe ne spune că el nu respectă legislația în vigoare. În același timp, agențiile de rating nu știu ce să mai înțeleagă. Documentele OFICIALE spun ceva, ministrul altceva”, conchide Cîțu.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.