Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu susține că îl așteaptă pe Marcel Ciolacu pentru a discuta pe tema PNRR: 'Nu m-am răzgândit'

PSD
Marcel Ciolacu PSD

Am luat decizia să ne vedem, dar încă nu e pusă întâlnirea în agendă, spune Florin Cîțu despre întrevederea cu Marcel Ciolacu pentru a discuta despre PNRR: „Nu m-am răzgândit”.

„Nu m-am răzgândit. Am luat decizia să ne vedem. Încă nu este pus în agendă. Depinde și de programul dlui Ciolacu. Vom discuta dacă se face săptămâna aceasta sau săptămâa viitoare”, spune Florin Cîțu.

Premierul precizează că nu a discutat în cursul zilei de luni cu liderul social-democrat. Asta deși sursele STIRIPESURSE.RO spun că premierul și Ludovic Orban s-au văzut deja cu Marcel Ciolacu.

Premierul Florin Cîțu nu are în programul din această săptămână o întâlnire cu președintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis transmite Executivul.

„Prim-ministrul nu are astăzi (luni - n.r.) în program o întâlnire cu președintele PSD, Marcel Ciolacu. O astfel de întâlnire nu se află nici pe agenda din această săptămână”, transmit reprezentanții Executivului.

Marcel Ciolacu a vorbit, duminică seara, despre discuția telefonică avută cu premierul Florin Cîțu. Liderul PSD a reiterat ideea conform căreia dacă PNRR nu va fi prezentat în Parlament, Partidul Social Democrat va intra în grevă parlamentară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.