Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîţu jubilează la Bruxelles: 'Excelentă întâlnire cu președintele Comisiei Europene'

gov.ro
Florin Citu Bruxelles

Premierul Florin Cîţu a anunţat, vineri, că a avut o întâlnire ”excelentă” cu preşedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, precum și o discuție „foarte bună” cu Președintele Consiliului European, Charles Michel.

Citește și: Contre dure în Coaliție. Liderii USR-PLUS amenință cu ieșirea de la guvernare. Liberalii nu îi opresc prea tare

„Excelentă întâlnire astăzi cu președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Guvernul României și Comisia Europeană sunt parteneri și lucrează împreună la toate problemele de pe agenda Uniunii Europene. Ne-am angajat să continuăm munca noastră pentru a opri pandemia. Salut conducerea Comisiei Europene în coordonarea eforturilor la nivelul UE privind campania de vaccinare”, a scris Florin Cîțu pe FB.

„O discuție foarte bună cu Președintele Consiliului European, Charles Michel. L-am felicitat pentru eforturile depuse în menținerea statelor membre coordonate în acest moment de criză și pentru identificarea soluțiilor pragmatice pentru provocările noastre comune. De asemenea, am subliniat necesitatea ca Uniunea Europeană să continue să sprijine calea democratică și europeană a Republicii Moldova”, a mai scris acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.