Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu le dă vești bune românilor, după restricțiile anunțate de Klaus Iohnnis: 'Ne vaccinăm, scade presiunea de pe spitale, scăpăm de restricții'

Inquam Photos / George Calin
Florin Citu

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri, că, începând de luni, elevii vor intra în vacanţă pentru o perioadă de două săptămâni. Totodată el a anunțat numeroase restricții pentru cei nevaccinați, precum și obligativitatea purtării măștii peste tot în spațiul public.

Florin Cîțu a reacționat și el, după ședința de la Palatul Cotroceni. ”Guvernul va face tot ce îi stă în puteri pentru asigura cadrul juridic, după ce soluțiile concrete vor fi stabilite cu specialiștii”, a dat asigurări premierul interimar.

Citește și: VIDEO Klaus Iohannis se substituie Guvernului și îi amenință pe nevaccinați: 'Vor avea o sumedenie de restricții'

”E nevoie să ne vaccinăm ca să scăpăm de pandemie și, din păcate, de măsuri ca să minimalizăm pe cât posibil riscurile. Guvernul va face tot ce îi stă în puteri pentru asigura cadrul juridic, după ce soluțiile concrete vor fi stabilite cu specialiștii. În același timp, asigurăm vaccinurile și logistica necesară.

Reluăm maratoanele vaccinării și, în paralel, continuăm aprovizionarea spitalelor cu medicamentele necesare. Cheia rămâne vaccinarea! Ne vaccinăm, scade presiunea de pe spitale, scăpăm de restricții și de pandemie.”, spune Florin Cîțu.

Citește și: VIDEO | Klaus Iohannis: Nu îi credeți pe cei care vă mint că ar fi periculos să vă vaccinați!

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat, miercuri seară, după discuţia cu responsabil din domeniul sănătăţii şi cu premierul Florin Cîţu pe tema măsurilor de limitare a efectelor pandemiei, că s-a decis ca toţi elevii să intre în vacanţă două săptămâni, de luni şi că tot de luni masca va deveni obligatorie peste tot. De asemenea, va fi restricţionată circulaţia noaptea, excepţie făcând cei vaccinaţi. În timpul zilei, la majoritatea activităţilor, accesul va fi permis doar cu certificatul verde.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.