Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu nu e speriat de explozia prețurilor la electricitate și gaze: Aprilie nu e acum!

Inquam Photos / George Calin
florin citu parlament

Guvernul folosește toate resursele pe care le are pentru a veni cu cea mai bună soluție pentru facturi, spune preşedintele PNL Florin Cîţu. Despre facturuile din aprilie de care se tem oamenii, Cîțu afirmă că „aprilie nu este acum” și vor exista soluții. Întrebat, joi, despre faptul că oamenii sunt avertizați că facturile la energie care vor crește foarte mult în aprilie, preşedintele PNL a spus că Guvernul folosește toate resursele pe care le are pentru a veni cu cea mai bună soluție, tocmai pentru că este o situație complicată, scrie Mediafax.

„Din punctul de vedere al PNL am prezentat soluțiile noastre, dar bineînțeles că soluțiile finale vin de la Guvern. Eu cred că problema este mult mai amplă, în contextul în care avem o creștere a dobânzilor, avem inflația generalizată crescută, soluțiile nu pot să fie punctuale, doar pentru un anumit sector”, a menționat Florin Cîţu.

Când i s-a atras atenția că românii au o problemă acută acum, legată de facturile din aprilie, Cîţu a răspuns: „luna aprilie nu este acum. Vom avea soluțiile pentru luna aprilie. Deocamdată avem soluții până la 1 aprilie, ele sunt în implementare, dar haideți să nu ne concentrăm doar pe această problemă. Până atunci și ratele la bancă vor crește și suntem la inflație generalizată de 8,4%, nu doar în energie”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.