Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO - Florin Cîțu recunoaște că trebuie să plece: 'Faci un pas lateral când nu ai reușit să atingi obiectivele'

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Florin Cîțu candidatură

Premierul României, Florin Cîțu, susține că actul de guvernare nu este afectat de bătălia internă din PNL. Cîțu a făcut aceste precizări în contextul în care se discută despre obiectivele asumate în privința campaniei de vaccinare, obiective care nu au fost atinse, dar și în cel despre alegerile din Partidul Național Liberal.

„Nu simt că actul de guvernare e afectat pentru alegerile din PNL. Nu a fost nici un ministru care să aibă de suferit din urma competiției frumoase din PNL. O să scoată ce e mai bun în urma acestei competiții.

Eu am avut o campanie pozitivă.

De fiecare dată colegii mei să-și aducă aminte că suntem aici pentru români.

Noi suntem aici pentru români.

Le-am spus de fiecare dată de ce îmi place această efervescență: prin competiție avem obiective și liderii adevărați știu că atunci când se ating obiective, și avem foarte multe exemple în PNL, unde liderii știu că și-au atins obiectivele, performanța le-a fost recunoscută și liderii rămân mai departe.

Acest tip de lucru vreau să-l avem peste tot în Partidul Național Liberal. Dar și atunci să recunoaștem când nu ai reușit să atingi obiectivele să faci un pas lateral și să lași pe alții să meargă mai departe. Asta nu înseamnă că cineva te dă la o parte. Ci să îți asumi și să ai responsabilitate. Fără oameni responsabili în politică nu poți să mergi mai departe”, a declarat Florin Cîțu la Digi24.

Citește și: Emil Boc crede că Florin Cîțu o să fie noul președinte al României: ‘E un posibil candidat la prezidențiale din partea PNL’ - VIDEO

Premierul Florin Cîțu a anunțat până în prezent două obiective: unul de 5 milioane de vaccinați până la 1 iunie și altul de 10 milioane până în septembrie. Până pe 26 iulie 2021, în România au fost vaccinate cu ambele doze sub 5 milioane de persoane, mai exact 4.799.196.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.