Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu regretă evenimentul din SUA: 'Nu are implicații asupra a ce facem azi'. Orban atacă furibund

Inquam Photos / Octav Ganea
citu orban

Premierul Florin Cîţu a declarat sâmbătă că niciodată nu trebuie amestecat alcoolul cu condusul şi că, după episodul de acum 21 de ani din Statele Unite ale Americii, şi-a învăţat lecţia. Totodată, el a spus că regretă acel eveniment. „Un eveniment de acum 21 de ani, pe care îl regret, nu are implicații asupra a ce facem azi”, a spus premierul.

El a povestit că în acea zi fusese ziua colegului său de cameră şi consumase bere.

"Cred că era o sâmbătă, era 3 decembrie. Fusese ziua colegului meu de cameră şi de acolo veneam. Doar ştiu că am depăşit, am băut îndeajuns ca să depăşesc limita legală. În rest nu ştiu exact... Cred că bere am consumat. (...) Nu pot să duc 7 - 8 beri, dar am băut ca să depăşesc limita legală şi am fost oprit. Am recunoscut imediat că am consumat băuturi alcoolice şi am respectat toate procedurile legale pe care le aveam în statul Iowa", a arătat şeful Executivului.

Ulterior, liderul PNL a scris un mesaj pe Facebook în care în care îi solicită lui Florin Cîțu să-și prezinte scuzele într-o declarație publică pentru români. Orban vorbește despre episodul întunecat ținut ascuns și despre lipsa curajului și onestității în cazul premierului Cîțu.

Scuze așteaptă și Orban de la Cîțu deoarece în momentul în care a primit susținerea pentru a obține funcții publice acesta nu i-a spus despre incidentul din SUA.

„Îi solicit colegului meu Florin Cîțu ca în următoarea declarație publică să le ceară scuze cetățenilor români că nu a avut curajul și onestitatea să îi informeze despre acest episod întunecat din viața lui. Și ar trebui să își ceară scuze și față de mine că nu mi-a mărturisit niciodată că a fost condamnat penal pentru conducerea autoturismului sub influența alcoolului în toate discuțiile pe care le-am avut atunci când a obținut sustinerea mea pentru cele mai importante funcții în stat”, a spus Ludovic Orban.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.