Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîţu sare la Marcel Ciolacu: Doar pe vremea lui Iliescu şi a lui Dragnea a mai văzut România aşa ura împotriva sectorului privat

Radu Pop
inquamFOTO
florin Citu

Florin Cîţu sare la Marcel Ciolacu: Doar pe vremea lui Iliescu şi a lui Dragnea a mai văzut România aşa ura împotriva sectorului privat

Fostul premier Florin Cîţu susţine că premierul Marcel Ciolacu ”minte şi manipulează pentru că poate şi nimeni nu-i spune” acest lucru. ”Doar pe vremea lui Iliescu şi a lui Dragnea a mai văzut România aşa ura împotriva sectorului privat”, afirmă Cîţu. El adaugă că nu va susţine ”ca o problemă apărută din incompetenţa şi furtul socialiştilor să fie rezolvată prin sărăcirea românilor” şi că ”PNL are datoria faţă de români să oprească asaltul lui Ciolacu la buzunarul românilor”.

”A trecut o zi şi nu ne-a spus Marcel «vorbe, nu fapte» Ciolacu cum se sacrifică el pe altarul reformelor. Este acelaşi Ciolacu care are 27 de consilieri. Cred că sunt cei mai mulţi din ultimii 20 de ani. Marcel Ciolacu minte şi manipulează pentru că poate şi nimeni nu-i spune că minte şi manipulează. Am zis că trebuie să ne aşteptăm la ce este mai rău de la Ciolacu şi am avut dreptate. Doar pe vremea lui Iliescu şi a lui Dragnea a mai văzut România aşa ura împotriva sectorului privat”, a afirmat Florin Cîţu, joi, într-o postare pe Facebook.

El a adăugat că nu românii sunt vinovaţi pentru deficitul bugetar.

”PNL are datoria faţă de români să oprească asaltul lui Ciolacu la buzunarul românilor. Românii nu sunt vinovaţi pentru deficitul bugetar. Vinovaţi sunt cei care au făcut bugetul şi au declarat peste tot că este sustenabil şi echilibrat (Ciolacu şi gaşca de socialişti în decembrie 2022). Întâi să dispară cei care sunt responsabili pentru acest buget şi acest deficit şi după aceea vin şi soluţiile. Dar nu pe spinarea românilor. Nu voi susţine niciodată ca o problemă apărută din incompetenţa şi furtul socialiştilor să fie rezolvată prin sărăcirea românilor”, a arătat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.