Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîțu se apără de acuzațiile USR / VIDEO

mpinteractiv.ro
Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu s-a apărat, miercuri, la Guvern, după ce Cristina Prună (USR PLUS), vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, a spus că intenţia PNL de a elabora un nou plan de investiţii după modelul PNDL este un "concept pesedist de mituit primarii".

  • „Nu este acelasi program. Mi-ar fi placut ca cine comenteaza un program sa-l citeasca inainate. Au fost scoase salile de sport si alte obiective care din punctul meu de vedere nu aduceau dezvoltare. Raman lucrurile de baza, canalizare, apa, asfaltare, atat, nimic altceva. Eu un program care aduce Romania la zi. Dar nu este acelasi program (cu cel al PSD-ului)”, a spus Cîțu.

Guvernul a dezbătut, miercuri, în primă lectură, Programul naţional de investiţii "Anghel Saligny", care va avea un buget de 50 de miliarde de lei şi se va întinde pe cel puţin 6 ani, a anunţat premierul Florin Cîţu.

"Astăzi, am avut în primă lectură un proiect de ordonanţă de urgenţă pentru aprobarea Programului naţional de investiţii 'Anghel Saligny', un program de investiţii pentru autorităţile locale prin care vom putea să implementăm asfaltare de drumuri, canalizare şi apă, program care va avea un buget de 50 de miliarde de lei şi se va întinde pe minim 6 ani de zile ", a declarat Cîţu, într-o conferinţă de presă, la Palatul Victoria.

El a susţinut că acest program este necesar, deoarece este "inadmisibil" să existe localităţi cu drumuri neasfaltate, fără canalizare sau apă. "Sunt lucruri de bază pe care puteam să le avem până acum în România. (...) Le vom face în acest mandat", a afirmat prim-ministrul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.