Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Florin Cîţu şi Vlad Voiculescu au fost prinși cu MINCIUNA: Au prezentat în PUBLIC lucruri FALSE, dezinformând și manipulând

Florin Cîţu și Vlad Voiculescu s-au lansat, în ultimele zile, în atacuri extrem de violente la adresa bugetarilor, iar în vizor au fost și medicii.

Premierul României a declarat că sănătatea a primit mulți bani de la bugetul de stat, dar au fost folosiți pentru plata salariilor și a sporurilor. ”Este momentul pentru toată lumea să înțelegem că nu putem să mergem așa mai departe. Nu putem să cheltuim 90-95 la sută din resurse pe salarii şi sporuri.”, este declarația făcută de Cîțu.

Citește și: Lovitură în plin pentru bugetari! Premierul Cîțu anunță dispariția unor sporuri

Însă, afirmația premierului este falsă, concluzionează, după o analiză făcută, blog.factual.ro. ”În medie, doar 64% din banii spitalelor din București merg la salarii şi sporuri și nu 90-95%.”, scrie sursa citată despre declarațiile lui Cîțu.

De partea cealaltă, Vlad Voiculescu a spus că Institutul ”Matei Balş” nu a dus lipsă de bani: „[…] vorbim despre institutul cel mai bine finanţat din această ţară.”

Citește și: Mohammad Murad(FPTR) dă cărțile pe față: ‘Pierderile până acum, constatate, sunt de peste 7 miliarde euro la nivel de industrie hotelieră și HoReCA. Nu am primit niciun sprijin, din contră, foarte multe discuții, fără valoare’

Și afirmația lui Voiculescu este falsă, concluzionează aceeași analiză, care punctează că în 2020, Institutul Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş din București nu este nici cel mai finanţat institut din ţară, fiind depăşit cu mult de Institutul Clinic Fundeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.